Με αφορμή το πρόσφατο καθοριστικό γκολ του Τζενάρο Γκατούζο κόντρα στη Γιουβέντους, η ιστοσελίδα sportshaze.com έκανε ένα αφιέρωμα στον 33χρονο μέσο της Μίλαν, τονίζοντας πως ο προπονητής των «ροσονέρι» Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, απέτρεψε την τελευταία στιγμή τον Ιταλό από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.


Ένα βήμα από τον Ολυμπιακό, είχε βρεθεί ο 33χρονος μέσος των «ροσονέρι» το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έστω και την τελευταία στιγμή η μεταγραφή δεν προχώρησε. Πλέον, ο Ιταλός άσος είναι και πάλι στο ιταλικό προσκήνιο μετά και το καθοριστικό γκολ, κόντρα στη «Γιούβε» και τα ξένα μέσα θυμήθηκαν την… παραλίγο μεταγραφή του Γκατούζο στον Ολυμπιακού.

«Ας κάνουμε ένα φλασ-μπακ στα τέλη Ιουλίου του 2010. Ο Γκατούζο ήταν πολύ κοντά στο να αφήσει τη Μίλαν έπειτα από 10 χρόνια. Μάλιστα ο Ιταλός ήταν έτοιμος να πάει στον Ολυμπιακό ή να γίνει συμπαίκτης με τον Καναβάρο στο Ντουμπάι. Αλλά ένας άνθρωπος σταμάτησε τα πάντα, και αυτός ήταν ο Αλέγκρι. Ο προπονητής της Μίλαν, τόνισε στον Γκατούζο ότι τον χρειάζεται και έτσι τον έπεισε να μείνει. Φτάνοντας στο σήμερα, ο Γκατούζο πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στη Γιουβέντους και έγινε και πάλι ήρωας» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της sportshaze.com.


 www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top