Ο Θόδωρος Ζαγοράκης άφησε υπονοούμενα ότι μπορεί να μην συνεχίσει στον προεδρικό θώκο της ομάδας, ο κόσμος του έδειξε ότι τον στηρίζει, ενώ προϊδέασε για συνέντευξη Τύπου.
Όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr νωρίτερα, οι εκατό και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ που περίμεναν έξω από το γήπεδο της Τούμπας τον πρόεδρο της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του για περίπου μισή ώρα.
Ο «Ζαγόρ» άκουσε τα παράπονα του κόσμου του ΠΑΟΚ και τόνισε: «Πιστεύετε ότι εγώ είμαι καλά;…»
Οι οπαδοί έθιξαν το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, και υποστήριξαν ότι οι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια, για να τους απαντήσει: «Η ομάδα δεν μας έχει πουλήσει φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς σήμερα. Φέτος είχαμε πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό δεν μας βγήκε.»
Από τους οπαδούς δεν ξέφυγε ούτε ο Μάκης Χάβος, για τον οποίο είπαν ότι επιθυμούν κάποιον καλύτερο στον πάγκο. Ο Ζαγοράκης από την πλευρά του υπεραμύνθηκε του τεχνικού της ομάδας, όμως παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει λάθη: «Εμείς θα το πάρουμε αυτό απόφαση! Έχουν γίνει και λάθη στο θέμα του προπονητή. Από το καλοκαίρι έγιναν λάθη και ένα από αυτά είναι στο θέμα προπονητή …»
Οι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις για την γενικότερη κατάσταση στην ομάδα, αλλά και για τον Μουσλίμοβιτς ο οποίος υποστήριξε ότι είναι επτά μήνες απλήρωτος και ο Ζαγοράκης ξέσπασε: «Ακούω διάφορα που λένε. Θα μιλήσω σε λίγες μέρες. Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα από είκοσι μ...ς! Δεν είναι είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτή την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό.
Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Ρωτάνε πολλοί που πήγαν τα λεφτά μας… Λαμόγιο και απατεώνα εμένα δεν θα με πει κανείς. Σε εφτά με δέκα μέρες θα τα πούμε όλα δημοσίως. Που πήγε το κάθε ευρώ…».
Σε αυτό το σημείο οι συγκεντρωμένοι οπαδοί εξήγησαν ότι δεν έχουν κάτι μεμπτό να προσάψουν στον συγκεκριμένο: «Εσύ μας συσπείρωσες κι έφερες 20.000 εισιτήρια διαρκείας στην ομάδα. Πώς είναι δυνατόν να σε κατηγορούμε;» τόνισαν μεταξύ άλλων, ενώ ο Ζαγοράκης συνέχισε λέγοντάς τους:
«Όλοι μαζί το κάναμε, αν θέλετε όλοι μαζί να το διαλύσουμε. Όλοι είμαστε έξαλλοι!».
Η συζήτηση είχε αρκετές διακυμάνσεις ενώ στο τέλος καθώς έφευγε – ανάμεσα σε χειροκροτήματα από τους οπαδούς που του έδειξαν τη στήριξή τους – ένας οπαδός φώναξε: «Έχεις σκυλιά δίπλα σου, διώξτα...». Να σημειώσουμε ότι κοντά στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ άκουγαν τον διάλογο με τους φιλάθλους όλοι οι συνεργάτες του. Παρόντες ήταν οι κ.κ. Μιχαηλίδης, Ποικιλίδης, Φαρλαλής, Μηλιωριδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, αλλά και οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top