Ο Γιάννης Φετφατζίδης επναήλθε στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά από τρία παιχνίδια και θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» κόντρα στον Εργοτέλη. Μέσα και ο Ιμπαγάσα.


Με νέο πρόσωπο τον Γιάννη Φετφατζίδη στην αποστολή του θα υποδεχθεί ο Θρύλος τον Εργοτέλη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά από διάστημα τριών αγώνων, όπου είχε τεθεί εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε, επιλέχθηκε από τον Βάσκο προπονητή και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως και ο Ντουντού, ενώ ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ραούλ Μπράβο, Μέγερι, Νίκος  Παπαδόπουλος, Γιώργος  Παπαδόπουλος, Ριέρα, Τοροσίδης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.


www.katimagiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top