Είναι αλήθεια ότι από την ώρα που ο Νάτσο Σκόκο ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, οι απαιτήσεις της ομάδας προς το πόσο του πολλαπλασιάστηκαν. Είναι επίσης, αλήθεια, ότι ο Αργεντινός για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά τη συμφωνία δεν ήταν καθόλου καλός. Αλλά, είναι αλήθεια ότι όταν παίζει η Ένωση αλλάζει επίπεδο!
Όπως και να το κάνουμε είναι ο πιο ποιοτικός και ταλαντούχος παίκτης των «κιτρινόμαυρων». Είναι αυτός, που όταν πάρει την μπάλα στα πόδια του κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη θα κάνει. Όταν για παράδειγμα παίρνει ο «Λύμπε» την μπάλα όλοι ξέρουμε ότι θα παίξει με πλάτη και θα κοιτάξει να την σπάσει δεξιά ή αριστερά.
Όταν παίρνει ο Καφές την μπάλα, θα προχωρήσει λίγα μέτρα, θα περάσει 1-2 αντιπάλους και μετά θα προσπαθήσει να βγάλει την κάθετη μπαλιά. Όταν πάρει ο Μπλάνκο την μπάλα το πιο πιθανό είναι να σουτάρει αμέσως, αφού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα πόδια του.
Όταν πάρει όμως την μπάλα στα πόδια του ο Νάτσο, που φέτος κάνει την καλύτερη χρονιά του,κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την κίνηση του. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το παρατσούκλι του «ο υδραυλικός». Όχι ο Σάκης από το Love Story, αλλά υδραυλικός σαν το τιμόνι του αυτοκινήτου, που περιστρέφεται τόσο εύκολα και το κάνεις ότι θέλεις!
Έτσι κάνει και αυτός τις αντίπαλες άμυνες. Παίρνει την μπάλα και όλοι περιμένουν να δουν τι θα κάνει. Θα περάσει τον αντίπαλο με κάποια περίτεχνη ντρίπλα; Θα ανοίξει την μπάλα και θα τρέξει στον κενό χώρο; Θα κάνει 1-2 ζικ ζακ και θα σουτάρει; Όταν ο Σκόκο αποφασίσει να παίξει, γιατί παίρνω ως δεδομένο ότι διαλέγει παιχνίδια, όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες του (βλέπε Λέτο ας πούμε), τότε η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!
Υ.Γ. Στην ίδια ακριβώς κατηγορία είναι και ο Αμπντούν, με την μόνη διαφορά ότι ο Αμπντούν επειδή θέλει να διακριθεί και να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή, δε διαλέγει παιχνίδια, αλλά προσπαθεί να κάνει σε όλα τα ματς το ίδιο. Αααα και ο Αλγερινός είναι λίγο πιο τρελός από τον Σκόκο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top