Τα μεταγραφικά έχουν ήδη αρχίσει να... τρέχουν σιγά σιγά στον Ολυμπιακό, με τους Πενετό, Πόουλσεν και Σάντσες να είναι σε πρώτο πλάνο.
Mε τους παίκτες της ομάδας μας να έχουν πέντε μέρες άδεια ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι στην Ισπανία για τις επόμενες μέρες. Εκεί όπου όπως είχαμε αναφέρει πριν από μέρες ο Βάσκος ενδέχεται να ασχοληθεί και με ζητήματα μεταγραφικής φύσεως, βλέποντας ποδοσφαιριστές για τον Θρύλο ώστε να είναι πανέτοιμος για το τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα γίνει μετά το ματς με την Καβάλα.

Τα ονόματα που είναι σε πρώτο πλάνο είναι εκείνα του Δανού διεθνούς αμυντικού χαφ της Λίβερπουλ, Κρίστιαν Πόουλσεν, του γκολκίπερ της Βαλενσιέν, Νικολά Πενετό και του συμπαίκτη του στην Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες (διεθνής Κολομβιανός χαφ). Ειδικά για τους Πενετό και Σάντσες στον Θρύλο έχουν πολύ καλή άποψη και είναι διατεθειμένοι να προσπαθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για τον κλείσουν. Πάντως στον Ολυμπιακό όπως φαίνεται θα κινηθούν για 3-4 παίκτες.

Πέραν αυτού υπάρχει και το ζήτημα το ποιοί θα μείνουν και το ποιοί θα φύγουν αλλά οι επεκτάσεις συμβολαίων παικτών, όπως αυτή του Βασίλη Τοροσίδη.

http://www.katimagiko.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top