Όλοι σας έχετε περάσει αυτή την δύσκολη μαθητική χρονια...τώρα την περνάω και εγώ και πολλά αλλα παιδιά! Οντως είναι δύσκολα, και τώρα που πλησιάζουμε σχεδόν στο τέλος είναι ακόμα πιο δύσκολα! Το άγχος όσο και να το αποφεύγουμε δεν...
μπορούμε! Εστω, μια δόση άγχους την έχουμε όλοι μας! Γιατί όμως  αγχωνόμαστε? τι φτάει?? εγώ προσωπικά κάνω αναπνοές...με βοηθάνε και ηρεμώ!
Εμειναν σχεδόν 55 ημερες για τις πανελλήνιες, τις μετράω πως και πως!(όχι τίποτα άλλο, επειδή θέλω να τελειώνω) κουράστηκα λιγάκι...αλλα τώρα πρέπει να τα δώσω όλα !!!! οι περισσότεροι από εμάς βρίσκουμε ως λύση το κλάμα...Κάποιοι εκτονώνονται με αυτό τον τρόπο! όπως και εγώ!!
Πάντως όσο πλησιάζει ο καιρός νιώθω πολύ περίεργα...πιστεύω πως αν έρθει η στιγμή που θα δώσουμε το πρώτο μάθημα δεν θα ξέρω τίποτα και τζάμπα όλος αυτός ο κόπος...αχ...όσο και να θέλω να κρυφτώ από το άγχος δεν μπορώ!!! συνεχεια με βρίσκει  και με εμποδίζει!!!

Αν το σκεφτούμε όμως καλά δεν είναι τίποτα!! διαβάζουμε μια χρονια (foul) και στο τέλος ανταμειβόμαστε! Όλα είναι στο μυαλό πάντως...αν κολλήσει το μυαλό στο "δεν μπορώ" το χάσαμε το παιχνίδι...

Παιδιά της Γ Λυκείου βάλτε τα δυνατά σας φέτος!!!
Και του χρόνου τέτοιο καιρό θα απολαμβάνουμε την φοιτητική ΖΩΗΗΗΗΗ....

2 σχόλια:

  1. Υπομονή θέλει κ ψυχραιμία.Να μην αφήνεται το άγχος να σας κυριευσει και βαθιές αναπνοές.Πέρσι έδινα και σας νιώθω τόσοοο μα τόσοο πολύυυυ.Λίγος καιρός έμεινε - κ εμείς μετρούσαμε τις μέρες!. Σίγουρα δν είναι ότι πιο εύκολο κ ευχάριστο αλλά σίγουρα το συναίσθημα μετά τ τέλος είναι μοναδικό.Να είστε αισιόδοξοι και ν σκέφτεστε τν ανακούφηση κ τ χαρά π θ αισθανθείτε μόλις τελειώνετε κάθε μάθημα.Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μονο πραγμα που ειναι καλο να σκεφτεστε και θα σας καθησυχασει ειναι η επειτα φοιτητικη ζωη..κ εγω εδινα περσι κ ειχα το ιδιο αγχος με εσας αλλα τελικα θα καταλαβαιτε οτι οι πανελληνιες ειναι ακριβως σαν τις εξετασεις του σχολειου,τιποτα ανησυχητικο η περιεργο η πρωοτογνωρο..η φοιτητιτη ζωη που ακολουθει πιστεψτε με ειναι ομως κατι περιεργο κ πρωτογνωρο παντα με την καλη εννοια :)
    καλη επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top