Λείπουν ακόμη τα εκρηκτικά που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής ψάχνουν τη γιάφκα-οπλοστάσιο, όπως αναζητούν στοιχεία και για το καθοδηγητή......

ωστόσο τα ευρήματα στο σπίτι “γιάφκα” στη Νέα Ιωνία Βόλου και τα ευρήματα εκεί ανοίγουν και νέους δρόμους στην έρευνα.

Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική η “πεντάδα” του Βόλου πρέπει να ετοίμαζε ληστεία. Αυτό οι αστυνομικοί το στηρίζουν σε χειρόγραφες σημειώσεις.

Θυμίζουμε ότι είχε διαρρεύσει στην προηγούμενη σύλληψη κατηγορούμενων για συμμετοχή στους “πυρήνες” η πληροφορία ότι κατέγραφαν με μικροκάμερες χώρους τραπεζών. Και τότε είχε πλεχθεί το σενάριο ότι ετοίμαζαν ληστεία.

Τα σχέδια αλλά και κάποιες μπάρες με καρφιά τις οποίες θα χρησιμοποιούσαν για να σκάσουν τα λάστιχα περιπολικών που τους καταδίωκαν κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ήταν έτοιμοι για να βάλουν μπροστά το σχέδιό τους.

Τα τρία καλάσνικοφ που από χθες ερευνώνται στα εργαστήρια της αστυνομίας θα εξεταστούν όχι μόνο προς την κατεύθυνση του τρομοκρατικού χτυπήματος αλλά και ως προς τη “συμμετοχή” τους σε κάποια ληστεία, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, αν και τώρα τελευταία στην περιοχή εκείνη η αστυνομία ... έβλεπε παντού τον Παλαιοκώστα.

Το γιατί ετοίμαζαν ληστεία είναι... απλό να απαντηθεί με βάση το παλιό σενάριο της αστυνομίας περί “τρομοκρατικού ταμείου”.



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=68808&catid=4

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top