Μπορεί ο Σισέ να είπε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει έτσι απλά και ξεκούραστα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι με το που τελειώσουν τα play off θα πάρει τη βαλίτσα του, θα ρίξει δυο ρούχα μέσα και έξω από την πόρτα!
Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με το «τριφύλλι» και για να φύγει θα πρέπει να πάρει την συγκατάθεση της ομάδας, η οποία θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί και οικονομικά. Όχι τίποτα άλλο, δεν είναι μια περίπτωση ενός εκατομμυρίου ευρώ που ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει μια μικρή υποχώρηση και να τον παραχωρήσει με 800.000 ή ακόμα και 600.000 ας πούμε!
Εδώ μιλάμε για τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ! Τόσα ζητούν οι «πράσινοι» για τον Νο1 παίκτη, όχι μόνο της ομάδας, αλλά ολόκληρης της λίγκας. Οπότε δεν πρέπει να λέμε έτσι εύκολα ότι ο Σισέ το καλοκαίρι θα φύγει!
Εντάξει είναι απογοητευμένος με τα όσα γίνονται στο πρωτάθλημα μας, αλλά δεν πρέπει να τελειώνουμε την ιστορία του από τώρα! Μην ξεχνάτε ότι ο Τζιμπρίλ έχει γίνει ένα με την ομάδα, με τον κόσμο και έχει αποδείξει με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του ότι αντιδρά πολύ με το συναίσθημα, οπότε δεν θα είναι ακατόρθωτο να αντιστραφεί το κλίμα και τελικά να μείνει για να παλέψει!
Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά τώρα είναι ότι αυτό το σίριαλ θα έχει πολλά επεισόδια το καλοκαίρι που μας έρχεται και αναμένεται να μας κρατήσει σε αγωνία για πολύ καιρό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top