https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghkppveeq96dmDFEHJeofdt9bsXvLtVQ1hreTHp54ySR9LwzkQGbYk-1gufcnLOmgX9DuonaoNa-fHb5_MD2gBXrfkA6veLkgKpj_o0NBWkMnqItYoVzdBgz5OVnbqZE6bSJgJqec6o6w/s1600/ham.jpgΤο εστιατόριο Over De Flames στο Norwich της Μεγάλης Βρετανίας προσφέρει έπαθλο… 200 στερλινών σε μετρητά σε όποιον πελάτη επιτύχει να καταναλώσει το νέο πιάτο που προσφέρει.

Πρόκειται για ένα τεράστιο μπιφτέκι, το οποίο θα δυσκόλευε ακόμα και τον Οβελίξ. Το μπέργκερ έχει περισσότερες από 13.000 θερμίδες, όσες δηλαδή καταναλώνει μέσω της τροφής, ένας μέσος άνθρωπος εντός μιας εβδομάδας.
Το πιάτο ονομάζεται Over De Flames Burger, έχει διάμετρο 30 εκατοστών, βάρος 3 κιλών και περιέχει 40 φέτες τυριού, τρία κιλά βοδινού και διεκδικεί με την αξία του τον τίτλο του μεγαλύτερου burger της Μεγάλης Βρετανίας και σερβίρεται με chips και milkshake. Επίσης, περιλαμβάνει κέτσαπ και μαγιονέζα, δύο κρεμμύδια και τρεις ντομάτες.
Σε περίπτωση που κάποιος καταφέρει να καταναλώσει το υπό αναφορά πιάτο εντός δύο ωρών, το εστιατόριο προσφέρει ως έπαθλο 200 στερλίνες. Σε αντίθετη περίπτωση, οι πελάτες καλούνται να καταβάλουν στο εστιατόριο την αξία του πιάτου, η οποία είναι 30 στερλίνες.
Μέχρι στιγμής, το πιάτο έχει δοκιμαστεί από περισσότερο από 26 επίδοξους πελάτες του εστιατορίου, αλλά η προσπάθεια τους δεν στέφθηκε με επιτυχία.
Ο Sudeep De, ο νέος διευθυντής του εστιατορίου, ο οποίος ανέλαβε την επιχείρηση τον Σεπτέμβριο του 2010, εμπνεύστηκε από το αμερικανικό ριάλιτι σόου “Man v Food”, στο οποίο ο παρουσιαστής λάμβανε μέρος σε προκλήσεις δοκιμάζοντας διάφορα πιάτα.
Μάλιστα, δηλώνει ότι ετοιμάζει νέα πρόκληση στο εστιατόριο του, προσφέροντας δωρεάν “πέντε hotdogs 18 ιντζών” αξίας 9,99 λίρες το καθένα, σε όποιον τα καταναλώσει σε μία ώρα.

seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top