http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/03/24/205839.jpg?w=400&f=bicubicΈχασε ο Ολυμπιακός και έτσι η Σιένα ισοφάρισε …
σε 1-1 τα παιχνίδια και τώρα θα πρέεπει ο Ολυμπιακος να διεκδικήσει μέσα στην έδρα της το εισιτήριο για το Final Four.



Εντελώς διαφορετικό το ξεκίνημα των δύο ομάδων σε σχέση με το παιχνίδι της Τρίτης. Η Σιένα δοκίμασε να πάει την μπάλα κοντά στο καλάθι, δίνοντας και ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά της, ενώ από την περιφέρεια ο Καουκένας έδινε πολύτιμες λύσεις. Οι επιθετικές επιλογές των «ερυθρολεύκων» δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και τα λάθη έδωσαν την ευκαιρία να προηγηθεί ακόμα και με 15-12 κάνοντας τον Ίβκοβιτς να πάρει τάιμ-αουτ. Το 10-0 της Σιένα, έκανε το σκορ 20-12 στο τέλος της περιόδου.



Η προβληματική άμυνα του Ολυμπιακού και τα χαμένα ριμπάουντ έδωσαν την ευκαιρία στους Ιταλούς να προηγηθεί ακόμα και με 12 πόντους στην αρχή της περιόδου. Ένα τρίποντο του Λαβρίνοβιτς εκτόξευσε την διαφορά στο 30-15 υπέρ της Σιένα που συνέχιζε την άμυνα ζώνης με προσαρμογές η οποία είχε αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με εντολή Ίβκοβιτς να βάλει την μπάλα στο «ζωγραφιστό» αλλά τα αμυντικά του κενά συνέχιζαν να του κοστίζουν. Στα τελευταία λεπτά της περιόδου, με καλές άμυνες ο Ολυμπιακός μείωσε στο 39-31 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.



Η βελτίωση του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο άρχισε από την άμυνα και με τέσσερις αναπάντητους πόντους μείωσε γρήγορα στο 35-39. Επιθετικά ανέλαβε πιο ενεργό ρόλο ο Γιάννης Μπουρούσης ωστόσο οι Ιταλοί έβρισκαν λύσεις και διατηρούσαν το προβάδισμα, εκμεταλλευόμενοι κυρίως την κακή αντίδραση της ελληνικής ομάδα στα ριμπάουντ. Ο Ζήσης με συνεχόμενους πόντους «πλήγωνε» την κακή περιφερειακή άμυνα των «ερυθρολεύκων» και έφερε την διαφορά στο +9 για την Σιένα. Χέρστον και Ράκοβιτς έκαναν πολύ καλή δουλειά και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 51-61 υπέρ της Σιένα.


Δεκάλεπτα: 12-20, 31-39, 51-61

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top