Δελτίο Τύπου
16/03/2011
Λέσχη  Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ
 
10.000 επισκέπτες μαζί με 2.500 επαγγελματίες και μαθητές  παρακολούθησαν  και συμμετείχαν  στον  7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της 21ης Έκθεσης  Τροφίμων και Ποτών DETROP στη Θεσσαλονίκη 11-13 Μαρτίου 2011 με οργανωτή τη Λέσχη  Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ.
Ο διαγωνισμός ανέδειξε τον καλύτερο Αρχιμάγειρα της Χρονιάς, την Καλύτερη Σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής καθώς και την Καλύτερη Ομάδα Μαθητών (Grand Prix). Ο διαγωνισμός πλαισιώθηκε με πλήθος εκδηλώσεων, οι οποίες ανέδειξαν τη γεωργική και τουριστική παραγωγική δύναμη της χώρας μας.
Απόλυτα επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε από το ακροατήριο, αρχιμάγειρες και εστιάτορες, το 1ο Συμπόσιο Επαγγελματιών Επισιτιστικού κλάδου Βαλκανικών Χωρών με θέμα «Οι επιχειρήσεις επαγγελματικής εστίασης ενάντια στην οικονομική κρίση», όπου 28 ομιλητές, επιστήμονες και επαγγελματίες, παρουσίασαν μεθόδους  εξωστρέφειας  για τις επιχειρήσεις εστίασης.
Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός Φέτας Flavor & Taste, η εκδήλωση Kalimera Breakfast,  η μαγειρική του Αγίου Όρους, το μουσείο παραδοσιακών σκευών, οι δημιουργίες των μικρών Chefs, οι νέες τεχνικές μαγειρικής και το μεγαλύτερο χωριάτικο λουκάνικο από το Δίκτυο Τροφίμων Καρδίτσας του Επιμελητηρίου, χάρισαν πλήθος εμπειριών στους παρευρισκομένους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top