http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2011/02/40673.jpgMετά και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο μόνος στόχος που έχει μείνει του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος... Κάτι που σχολίαζαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. 
Οι Πειραιώτες πιστεύουν ότι μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια τους για τον τίτλο, θα παίξει και η δύσκολη τριάδα αγώνων που έχουν τώρα μπροστά τους. Αρχικά έχουν το παιχνίδι με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη και μετά θα πάνε και πάλι στην Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουν την πρώτη φετινή νίκη τους στην Θεσσαλονίκη. 

Με νίκη σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις κρατούν σίγουρα το +7 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό, ενώ μπορεί και να ανεβάσουν την διαφορά αν γκελάρει ο ΠΑΟ, τον οποίο θα βρουν μπροστά τους. Αν τον κερδίσουν ανεβαίνουν στο +10 και στην ουσία «καθαρίζουν» το πρωτάθλημα. Κάτι που θέλει να δει και ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος πληγώθηκε μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ.  

Στην δύσκολη προσπάθεια τους, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, θα έχουν και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας, τους τόνισε ότι θα τους στηρίξει. «Θέλω αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει μία παρένθεση σε όλη την προσπάθεια που κάνουμε όλο τον χρόνο. Έχουμε δέκα αγώνες για το πρωτάθλημα και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τους πάρουμε. Εγώ θα είμαι κοντά σας και μη φοβάστε για τίποτε», ήταν τα λόγια του πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top