Ο frontman, που τώρα τραγουδάει με τους πρώην Oasis -μείον τον αδερφό του Noel- στο BEADY Eye, δήλωσε ότι η διάλυση των Oasis δεν ήταν ένα «προσωρινό μέτρο».


Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει ποτέ ένα reunion Oasis, ο Liam είπε: "Ποτέ. Αυτό δεν είναι μια προσωρινή λύση μέχρι εγώ και ο Noel να τα ξαναβρούμε και να αρχίσουν πάλι οι Oasis."

Μιλώντας στην εφημερίδα The Guardian, ο Liam ήταν επίσης επικριτικός με τις δηλώσεις του Noel που έκανε όταν έφυγε από το συγκρότημα τον Αύγουστο του 2009.

Σε δήλωσή του ο Noel κατήγγειλε «την έλλειψη υποστήριξης και κατανόησης από τη διοίκηση " που είχε λάβει.

Ο Liam απάντησε στη δήλωση «Κοιτάζω αυτόν [Noel] τώρα και να σκέφτομαι,« Είσαι ένας γαμημένος ψεύτικος». Είναι σαν, αν θέλεις να εγκαταλείψει το συγκρότημα, άφησέ το συγκρότημα ... αν θες να είσαι πέντε χρόνια μακριά, μείνε πέντε χρόνια μακριά. Θα καθίσουμε κάτω σαν συγκρότημα και να μιλήσουμε γι 'αυτό. Αλλά μην αρχίζεις να λες «Ήμουν τρομοκρατημένος από τη μπάντα». Fucking shite. "

Ο Gallagher επιβεβαίωσε επίσης ότι οι BEADY Eye δεν θα παίξουν οποιοδήποτε υλικό των Oasis στην επικείμενη περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, 'Different Gear, Still Speeding', θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου.
http://www.music-dreams.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top