Σε εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας στην Ιεράπετρα Κρήτης, οδηγήθηκε η ...Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ όπως αποδείχτηκε εγκέφαλος της υπόθεσης ήταν μία 16χρονη. Το απόγευμα της Πέμπτης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη...
16χρονη, μια 21χρονη από τη Βουλγαρία, έναν 56χρονο ομοεθνή τους, καθώς και έναν 54χρονο από το Καλό Χωριό, καθώς το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες ότι η 16χρονη μαζί με τον 56χρονο Βούλγαρο και τον 54χρονο Λασηθιώτη προήγαγαν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες.

Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου με τη διαμεσολάβηση της 16χρονης Βουλγάρας, έκλεισε ραντεβού για να συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη συμπατριώτισσά της, έναντι του ποσού των 70 ευρώ που κατέβαλε στη 16χρονη.

Όπως διαπιστώθηκε, η 21χρονη δεν είχε το απαραίτητο πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος επ’ αμοιβή εκδιδομένου προσώπου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η 16χρονη, με τη μεσολάβηση και την συνεργασία του 56χρονου Βούλγαρου και του 54χρονου Λασηθιώτη, έκλεινε τα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα, κατευθύνοντας τους πελάτες στην 21χρονη ομοεθνή τους.

Στην κατοχή της 16χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που της παρέδωσε ο Αστυνομικός, καθώς και άλλα 70 ευρώ προερχόμενα από προηγούμενο ραντεβού και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για προαγωγή στην πορνεία - μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και του νόμου περί όπλων.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top