Σε μια πολύ σωστή κίνηση, που έχει σκοπό την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και την ανάπτυξη του «ευ αγωνίζεσθαι», προχώρησαν ο ΠΣΑΠ και το Υπουργείο Παιδείας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
Αντιπροσωπείες ποδοσφαιριστών θα επισκέπτονται τα γυμνάσια της χώρας και θα μιλούν για τη βία με τους μαθητές.
Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, η οποία ελπίζουμε να βοηθήσει και να δώσει γνώσεις στα παιδιά, έτσι ώστε όταν αρχίσουν να πηγαίνουν γήπεδο να έχουν μια πολύ πιο κόσμια συμπεριφορά.
Βέβαια, ξέρουμε όλοι μας ότι αυτό συμβαίνει μόνο στα λόγια, αφού αν δεν το καταλάβει ο καθένας από μόνος του ότι δεν κερδίζει τίποτα με τα επεισόδια δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ.
Όσο και να προσπαθήσει ο ΠΣΑΠ, όσο και να προσπαθήσει η Superleague, όσο και να προσπαθήσει η ΕΠΟ. Πρέπει ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του και με τον τρόπο του να μειώσει, αν όχι να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο.
Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι αυτή την ιδέα την έχει αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια ο Ατρόμητος, ο οποίος στέλνει τους παίκτες του στα γήπεδα, μοιράζουν δώρα, συνομιλούν με τα παιδιά και προσπαθούν να τα φέρουν πιο κοντά στον υγιή αθλητισμό!
Μπράβο και τέτοιες κινήσεις τις επικροτούμε! Αλήθεια έχετε δει αυτή την είδηση και σε άλλα αθλητικά sites, γιατί εγώ που τα βλέπω όλη μέρα δεν την έχω δει. Νομίζω ότι άξιζε έστω και 100 λέξεις για να μάθει ο κόσμος τι και πως!

http://www.sportsecrets.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top