Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν οι ΠΑΕ, αυτό το ποδόσφαιρο θα λουζόμαστε όλοι μας για πολλά πολλά χρόνια ακόμα! Δεν μιλάω για τα όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη», αλλά για τα όσα έγιναν σήμερα ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπή της Superleague και αφορούσαν το χτύπημα του Ριέρα στον Καφέ.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, που τη Δευτέρα τόνιζε ότι δεν θα περνούσε έτσι η συμπεριφορά του Ισπανού απέναντι στον Παντελή Καφέ, σήμερα πήγε να υπερασπιστεί τον παίκτη, υπογραμμίζοντας ότι δεν έγινε τίποτα και ότι ο Ριέρα δεν χτύπησε τον Καφέ. Δηλαδή, κοινώς, έκανε την κότα!
Αυτό είναι που δεν θα έμενε ατιμώρητος ο παίκτης κύριοι του Πανιωνίου; Μιλάμε τον τιμωρήσατε θανάσιμα! Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Αντί να είστε εσείς οι πρώτοι που θα τον τιμωρήσετε για την τόσο άσχημη και αντιαθλητική του συμπεριφορά, του δίνετε άλλοθι.
Είναι σα να του επιτρέπει την επόμενη φορά να το ξανακάνει, αν μπορέσει όπως στο ΟΑΚΑ να ξεγελάσει τους διαιτητές! Μπράβο Πανιωνάρα και πάλι μπράβο! Ακόμα ένα μάθημα ήθους στη Superleague.
Μετά μην ακούσω κανένα από Νέα Σμύρνη πλευρά να φωνάξει για τη διαιτησία και πει ότι ο Πανιώνιος αδικήθηκε! Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και η στάση του Λεμονή, ο οποίος τόνισε ότι δεν θα περάσει στο ντούκου αυτό το περιστατικό. Θα τον αφήσει εκτός αποστολής με Ολυμπιακό, αν δεν τιμωρηθεί ή θα το ξεχάσει και αυτός όπως η διοίκηση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top