Έξω από τα δόντια τα είπε για άλλη μια φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης, με αφορμή τη νέα τιμωρία του Μιραλάς... Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στο ThePlayer  λέγοντας ότι θα πρέπει να παραιτηθούν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Τεροβίτασας και ο Γιαννόπουλος. 

Παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να αντιδράσει ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα αυτά που γίνονται ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα σημαντικά θέματα.

Αρχικά μας μίλησε για την απόφαση της ΕΠΟ για Μιραλάς: «Εγώ τα έχω πει από την αρχή του πρωταθλήματος. Πρέπει να παραιτηθούν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο κύριος Τεροβίτσας και ο κύριος Γιαννόπουλος.  Συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Ο κύριος Μαρινάκης είναι αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ και γίνονται διάφορα πίσω από την πλάτη του. είμαι σίγουρος ότι δεν ενημερώθηκε για αυτή την απόφαση. Γίνονται διάφορα εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ μιας συγκεκριμένης ομάδας. 

Όπως η ιστορία με τον Κοτσόλη που έγινε μεγάλο θέμα. Μόνο αυτό που έγινε και η ημερομηνία που έγινε η μεταγραφή, φτάνουν για να ζητήσει μομφή στο συμβούλιο της ΕΠΟ, ο κύριος Μαρινάκης. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τα έλεγα για την ΕΠΟ. Το περίμενα αυτό το έργο που βλέπουμε.  Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό. Όλες οι αποφάσεις είναι κατά του Ολυμπιακού και υπέρ μια μιας συγκεκριμένης ομάδας. Από άποψη διαιτησίας μέχρι οτιδήποτε. 

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όλα αυτά έγιναν παραμονές του πιο κρίσιμου αγώνα που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός. Είναι πρωτόγνωρο. Αυτού με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και μια εβδομάδα πριν τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να δράσει άμεσα ο κύριος Μαρινάκης για να νιώσουν το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Στην συνέχεια τον ρωτήσαμε για το αν πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν τον τίτλο: «Υπάρχουν δύο σενάρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο  Ολυμπιακός κερδίζει και τα πέντε εντός έδρας ματς που θα δώσει  ή τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσει τώρα με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και τον Παναθηναϊκό στο «πύρινό» Καραϊσκάκη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι όσο βρισκόταν αυτός στον Ολυμπιακό, δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο με την ΕΠΟ: «Επί ημερών μου ποτέ δεν συνέβησαν τέτοια πράγματα στην ΕΠΟ και ήμουν αρκετά χρόνια εκεί. Πιστεύω ότι στο συμβούλιο της ΕΠΟ υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, τους οποίους γνωρίζω και προσωπικά» 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top