Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, έλεγε το παλιό άσμα, που κολλάει γάντι στα δύσκολα που έρχονται τις επόμενες αγωνιστικές για τον Ολυμπιακό.
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, μετά την ολοκλήρωση μιας σχετικά εύκολης σειράς αγώνων καλούνται να αποδείξουν ότι δίκαια είναι εκεί που είναι, αλλά και να κλειδώσουν το πρωτάθλημα.
Αυτός που καλείται να αποδείξει περισσότερα από όλους όμως είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος μπορεί να έχει τον Ολυμπιακό πρωτοπόρο και μάλιστα με πολύ καλά ποσοστά, τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός, όμως έχει κατηγορηθεί ακόμα και από φίλους του Ολυμπιακού, ότι στα ντέρμπι δεν τα καταφέρνει!
Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος σε πέντε παιχνίδια έχει μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία, με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός πρέπει να αποδείξει στα δυο επόμενα ματς με Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στην πίεση των δύσκολων ματς.
Βέβαια, σε αυτό δεν φταίει 100% ο Βάσκος τεχνικός, αφού στην πρώτη του θητεία είχε πολύ καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι και μάλιστα με πολύ καλά κοουτσαρίσματα.
Έτσι, εκτός από τον Βαλβέρδε πρέπει να αποδείξουν και να καταλάβουν και οι παίκτες ότι μπορούν και ξέρουν σε ποια ομάδα βρίσκονται!!! Γιατί μέχρι στιγμής αυτό το έχουν δείξει μόνο με τις μικρομεσαίες ομάδες, αφού στα ντέρμπι τα έχουν σχεδόν θάλασσα.


http://www.sportsecrets.gr/?p=2838

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top