Η μαροκινή χορεύτρια της κοιλιάς Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή και ως Ρούμπι, με την οποία ο Μπερλουσκόνι φέρεται ότι είχε σχέσεις όταν ακόμα ήταν ανήλικη.


Ένα «χαρέμι» με 14 νεαρές γυναίκες φέρεται να διατηρούσε ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε συγκρότημα κατοικιών έξω από το Μιλάνο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εισαγγελική έρευνα που διέρρευσαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera αναφέρει ότι ο Καβαλιέρε πλήρωνε διόλου ευκαταφρόνητα ποσά σε όμορφες νεαρές γυναίκες οι οποίες του προσέφεραν ως αντάλλαγμα σεξ.

Οι «παλλακίδες» του ιταλού πρωθυπουργού μάλιστα διέμεναν σε διαμερίσματα πολυτελούς περιφραγμένου συγκροτήματος κατοικιών, που ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι ανήγειρε τη δεκαετία του 1970 όταν ασχολείτο με τον κλάδο των κατασκευών.

Με υπόγειο πάρκινγκ, σούπερ - μάρκετ μπαρ και άλλες εγκαταστάσεις το «Μιλάνο 2» όπως ονομάζεται, αποτελεί ένα από τα πλέον πολυτελή συγκροτήματα κατοικιών της ιταλικής πόλης. Μάλιστα, όταν ο Καβαλιέρε μεταπήδησε στη τηλεόραση, χρησιμοποίησε τις εγκαταστάσεις ως έδρα της εταιρείας του, Mediaset.

Η ύπαρξη των «ροζ» διαμερισμάτων αποκαλύφθηκε από την Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, την έφηβη χορεύτρια της κοιλιάς από το Μαρόκο, γνωστή ως Ρούμπι, με την οποία ο κ. Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι διατηρούσε σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής ενώ ήταν ακόμη ανήλικη.

Αν και η υπόθεση του «χαρεμιού» δύσκολα θα τον οδηγήσει στη φυλακή, πρόκειται για ακόμη ένα πλήγμα στη δημόσια εικόνα του ιταλού πρωθυπουργού.

Πηγη : tovima.gr


Πηγή : TNSite

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top