Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξη του στην Καθημερινή, έκανε μια δήλωση γεμάτη υπονοούμενα.. Μια δήλωση που εαν βγει αληθινή, τότε μιλάμε ότι έχουμε να κάνουμε με τεράστια απάτη.. Ο Πάγκαλος δηλώνει ανοιχτά πως ο Τριανταφυλλόπουλος έχει το blog tro-ma-ktiko.. Ακολουθεί η ερώτηση του δημοσιογράφου και η απάντηση..

- "Αλήθεια, η γνώμη σας για τα δεκάδες ελληνικά μπλογκ ποια είναι;"

- "Τα μπλογκ είναι μια απελευθερωτική κατάκτηση για τον πολίτη με την έννοια της απολύτου δημόσιας ελεύθερης έκφρασης. Αλλά, όταν ένα μπλογκ μετατρέπεται σε χυδαιογράφημα με απειλές εγκληματικού χαρακτήρα ανακατεμένες με....




πολιτικές διαπιστώσεις, τότε πρέπει κάτι να κάνουμε. Διότι στην Ελλάδα δεκάδες μπλογκ έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικές εφημερίδες. Η «zougla.gr», π.χ., είναι του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, το άλλο, το «tromaktiko», επίσης. Επομένως, είναι γνωστό ποιοι έχουν τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και δεν μπορούν αυτοί οι κύριοι να δημοσιεύουν ό,τι ήθελε προκύψει, χωρίς τις συνέπειες του νόμου. Χρειάζεται επειγόντως ένα νομοθετικό πλαίσιο και να υπάρχει σε αυτά τα μπλογκ-εφημερίδες τουλάχιστον ένας υπεύθυνος κατά τον νόμο."




trelokouneli

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top