...ΤΟΥ DAILYMOTION

H Σακίρα με το Loca φαίνεται πως είναι η πιο αγαπημένη σας σταρ για το 2010 αφού ήρθε στη πρώτη θέση ανάμεσα στις αναζητήσεις βίντεο του Dailymotion.


Ωστόσο και η Lady Gaga δεν πήγε και άσχημα αφού είχε τις περισσότερες παρουσίες στις πρώτες θέσεις με τα βιντεοκλίπ Αlejandro, Poker Face, Paparazzi και Just Dance.

Παράλληλα οι χρήστες του Dailymotion έψαχναν μανιωδώς κάποιο βίντεο από την Eurovision αφού τα εν λόγω βίντεο του θεσμού κατάφεραν να....


εκτοπίσουν μέχρι και τον βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον.

Άλλοι καλλιτέχνες που φιγουράρουν ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις είναι αυτά των Justin Bieber, Beyonce, Rihanna, Katy Perry, Beyonce και Eminem, ενώ και οι Prodigy, Rammstein και Metallica έβαλαν φωτιά στα κλικ με αφορμή την επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Μαρία Σολωμού βρέθηκε σε μια από τις ψηλότερες θέσεις, ενώ η κωδική ονομασία Σεχραζάτ αναζητήθηκε πολλάκις εξαιτίας και της επιτυχίας της τηλεοπτικής σειράς “Χίλιες και μία νύχτες”.

Στην κατηγορία των ταινιών κυριαρχούν οι Πειρατές της Καραϊβικής, ενώ κυρίαρχη προσωπικότητα αποτελεί ο Γάλλος κωμικός-φαρσέρ Remi Gaillard.

Τέλος στο αθλητικό τζετ σετ ο Λιονελ Μέσσι φαίνεται πως έβαλε γκολ στις καρδιές των περισσότερων χρηστών αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έψαχναν ένα βίντεο που να πρωταγωνιστεί.

http://www.trelokouneli.gr/2011/01/2010_06.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top