Δεκατέσσερις συνοριακοί αστυνομικοί, οι οποίοι εκβίαζαν ξένους τουρίστες για να τους αποσπάσουν χρήματα, στον κεντρικό συνοριακό σταθμό μεταξύ Βουλγαρίας και Ρουμανίας, συνελήφθησαν σήμερα...
Όπως ανακοινώθηκε από το Κέντρο Τύπου του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών, «οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί εντοπίστηκαν από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων του υπουργείου, ύστερα από πολύμηνη παρακολούθηση».

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι ύποπτοι υπάλληλοι της συνοριακής αστυνομίας εκβίαζαν τους διερχόμενους από τη γέφυρα του Δούναβη, μεταξύ των πόλεων Ρούσε και Γιούργεβο, για να τους αποσπάσουν χρήματα και έδιναν και … ρέστα.

«Σε περίπτωση άρνησης πληρωμής της έκτακτης εισφοράς, οι αστυνομικοί προχωρούσαν σε κατάσχεση των οινοπνευματωδών ποτών και των τσιγάρων,που είχαν μαζί τους οι ταξιδιώτες, που δεν υπέκυπταν στους εκβιασμούς», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην αρμόδια εισαγγελία, υπό την εποπτεία της οποίας πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.
tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top