Η ελληνική βία ξέσπασε με στόχο το υπουργείο Οικονομικών, αναφέρει σε εκτεταμένο ρεπορτάζ το τηλεοπτικό δίκτυο SkyNews. Aναρχικοί με...
καλυμένα τα πρόσωπά τους, εκσφενδόνισαν μολότωφ, ανάψαν φωτιές σε κάδους, προκαλώντας καταστροφές σε καταστήματα κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο. Αστυνομικοί απάντησαν εκτοξεύοντας δακρυγόνα, ωθώντας τη μαχητική νεολαία μακριά από το κέντρο της πόλης. Η αναταραχή αμαύρωσε την 24-ωρη έβδομη πανελλαδική απεργία, επισημαίνει το Sky News.Δεκάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εργασία τους για να διαμαρτυρηθούν για μια νέα σειρά μέτρων λιτότητας.
Δέκα χιλιάδες εργαζόμενοι, οδοντιάτρους ως διπλωμάτες διαδήλωσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας κατά της σοσιαλιστικής κυβέρνησης.Τα συνδικάτα έχουν ορκιστεί να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες τους οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν την επόμενη εβδομάδα, όταν το ελληνικό Κοινοβούλιο ψηφίσει τον προϋπολογισμού λιτότητας που προορίζεται να μειώσει το έλλειμμα στο 7,4% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος από 9,4% που αναμένεται φέτος.
Πηγή: newscode.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top