Η Αλεξάνδρα χαρακτηρίζει τον εαυτό της «σέξι γατούλα». Της αρέσει να εντυπωσιάζει τους γύρω της, κάτι που καταφέρνει με χαρακτηριστική ευκολία. Επίσης, είναι από τα κορίτσια που ό,τι βάζουν στόχο το κατακτούν. Εργάζεται ως φωτομοντέλο και το απολαμβάνει τα μάλα!


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Η Αλεξάνδρα γεννήθηκε στη Ρουμανία, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία η οικογένειά της μετακόμισε στην Ελλάδα και έτσι μεγάλωσε στην πόλη της Λάρισας, όπου μένει μέχρι σήμερα.

ΠΤΥΧΙΑ: Σπουδάζει Πολιτικών Εργων Υποδομής στο ΤΕΙ της Λάρισας.
ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Η Αλεξάνδρα είναι φωτομοντέλο, ενώ ξεκίνησε ως πρωταγωνίστρια διαφημιστικών στον περιοδικό Τύπο. Στη συνέχεια ήρθαν οι φωτογραφήσεις και σύντομα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο «μπαμ».

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να κάνει καριέρα στον χώρο μόντελινγκ, ωστόσο επειδή θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον της, έχει βάλει στόχο να πάρει το πτυχίο της.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Ο,τι έχει σχέση με την οικογένειά της. Είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει, γι’ αυτό την προσέχει.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα νύχια της. Η ξανθιά καλλονή λατρεύει την περιποίηση των νυχιών της - μάλιστα, δεν αρκείται σε ένα απλό μανικιούρ, αλλά προσθέτει και σχέδια.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στα clubs και τα μπουζούκια της Λάρισας.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Να έχει μια καλή εξωτερική εμφάνιση και καλό χαρακτήρα. Σημασία, βέβαια, για εκείνη έχει να την προσέχει.

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catId=7&artid=1250255&pg=9&la=1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top