Με μαγιουδάκι - πάνθηρα που είχε τα μάτια στο...







στήθος εμφανίστηκε σε παραλία των Barbados η Rihanna! Το συνολάκι τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της, απαρατήρητη όμως δεν περνάει η τιμούλα του που υπολογίζεται στα περίπου 230 ευρώ.



 Η 22χρονη σταρ επέλεξε την γενέτειρά της για να περάσει τις ημέρες των γιορτών. Κι ενώ αλλού κρυώνουν, στα Barbados κάνουν βουτιές, οπότε η RiRi εθεάθη στην παραλία Sandy Lane.

Την παράσταση έκλεψε το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, που είχε πάνω του το στόμα και τα μάτια ενός πάνθηρα, με το πρώτο να βρίσκεται στην περιοχή της κοιλιάς και τα δεύτερα στο στήθος!

Τον λεοπάρ φιόγκο στο κεφάλι τον αφήνουμε ασχολίαστο, γιατί δεν θέλουμε να είμαστε κακοί τούτες τις άγιες μέρες...

Ωραίο το μαγιό, μια χαρά και οι καμπύλες της σταρ, αλλά «πετάς» 230 ευρώ για ένα κομμάτι ύφασμα που βρέχεται και γίνεται όλο άμμο; Άμα είσαι η Rihanna... ναι!

Η RiRi θα αποχαιρετίσει την Καραϊβική οσονούπω, αφού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα εμφανιστεί στο φημισμένο «Caesars Palace» του Λας Βέγκας.

Στο μεταξύ, οι φήμες την θέλουν να χώρισε από τον Matt Kemps, με τον οποίο έχουμε να την δούμε ένα μήνα και βάλε... Βρε λες να ξεθύμανε ο έρωτας παρά τις μεγαλόστομες δηλώσεις του στυλ «βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου»;
Πηγή: Star.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top