Στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισαν ότι, μόνο αν το ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.



Από την Τρίτη το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, εάν προκύψει τέτοιο θέμα από τη συνάντηση που θα έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος επέστρεψε και ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού αναμένεται στην χώρα μας την Παρασκευή.
Διοικητικοί κύκλοι των Πειραιώτων υποστήριζαν ότι «μπορεί και να μην γίνει μεταγραφή, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το ραντεβού με τον προπονητή». Πράγμα που σημαίνει, ότι αν ο Βαλβέρδε τονίσει στον Μαρινάκη την αναγκαιότητα απόκτησης ποδοσφαιριστή (πιθανότατα στον άξονα, όπου εκεί έχει εντοπιστεί πρόβλημα στην ομάδα), τότε ο τελευταίος δεν πρόκειται να του χαλάσει χατίρι. Με άλλα λόγια, υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να μην κάνει καν κίνηση τον χειμώνα, αν ο Βαλβέρδε δεν ανάψει το «πράσινο φως». Οπότε υπομονή…

www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top