Χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα ακολούθησαν και σήμερα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού, Τοροσίδης και Μέλμπεργκ.


Αυτό σημαίνει ότι ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (05/12) στην Καβάλα με την τοπική ομάδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του και τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός αναμένεται να συμπεριλάβει και τους δύο στην αποστολή, με τον Τοροσίδη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, καθώς ο Βαλβέρδε φοβάται ότι ο Μέλμπεργκ, έχοντας χάσει αρκετά παιχνίδια, δεν θα ανταπεξέλθει σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό στην Καβάλα.

Στο μεταξύ ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο και το γήπεδο,  ο Γκαλίτσιος έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ριέρα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η διάθεση των εισιτηρίων για τον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» ΦΙΛΟΙ ΖΙΝΤΑΝ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ - ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θα συνεχιστεί και αύριο από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αύριο Σάββατο, 4/12 (ώρες 10:00 - 18:00) θα συνεχιστεί, από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», η διάθεση των εισιτηρίων του «8ου Αγώνα Κατά της Φτώχειας» ΦΙΛΟΙ ΖΙΝΤΑΝ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ - ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», με ώρα έναρξης 21.15.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Προγράμματος του Ο.Η.Ε. (UNDP) και του Ολυμπιακού, οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΦΙΛΟΙ ΖΙΝΤΑΝ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ - ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΑΔΙΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» 14/12/2010, ΩΡΑ: 21.15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΘΥΡΕΣ 3-7 και 21-25                              10 €
ΘΥΡΕΣ 1,2,8,9,19,20,26,27                   15 €
ΘΥΡΕΣ 10-12, 16-18, 28-29, 34-35       20 €
ΘΥΡΕΣ 30, 33, 14, 15                             30 €

Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται από τα καταστήματα Public στις εξής περιοχές:
Πασαλιμάνι - Πειραιάς
Σύνταγμα
Αγ. Δημήτριος (Μπραχάμι) - Athens Metro Mall
Μαρούσι - The Mall
Γλυφάδα

Ο χαρακτήρας του αγώνα είναι καθαρά φιλανθρωπικός και τα έσοδα θα διατεθούν στην παροχή βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Αϊτής και των πλημμυροπαθών του Πακιστάν αλλά και σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά, όπως η «Αργώ» (Ναυτική Ένωση Γονέων με παιδιά με ειδικές ανάγκες) και -μέσω της εκκλησίας- στους φτωχούς και άστεγους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Ως εκ τούτου, δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, ούτε θα εκδοθούν προσκλήσεις».


theplayer.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top