http://www.newsbeast.gr/files/temp/08EFC1CEC886CB1845472C992FD8E54F.jpgΜε αντιαναπτυξιακή λογική το πρόγραμμα στήριξης

Τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το Μνημόνιο, τους λόγους για τους οποίους... το καταψήφισε και την εναλλακτική λύση που πρότεινε για αλλαγή μείγματος οικονομικής πολιτικής ανέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Α.Σαμαράς στην συνάντηση που είχε με τους πρέσβεις των χωρών μελών της Ε.Ε..

Παράλληλα σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΝΔ,ο κ.Σαμαράς έκανε σαφές ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει ψηφίσει στη Βουλή σειρά νόμων για διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά ανέλυσε τις σοβαρές και αντιαναπτυξιακές αδυναμίες του προγράμματος που εφαρμόζεται σήμερα.

Επικεντρώθηκε, κυρίως, στο γεγονός ότι το πρόγραμμα προκαλεί μεγαλύτερη ύφεση μάλλον παρά μειώνει το έλλειμμα, αφήνοντας ανεξέλεγκτη τη διόγκωση του χρέους.

Και εξήγησε λεπτομερώς τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη διόρθωση του μείγματος και την ανάπτυξη της Οικονομίας, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των πρέσβεων.

Ο Κ.Σαμαράς αναφέρθηκε όμως και στο κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά τονίζοντας ότι «επειδή πολλά ακούγονται για μυστική διπλωματία εμείς υποστηρίζουμε ότι πρέπει να υπάρξει σεβασμός στο νομικό καθεστώς του Αιγαίου, όπως αυτό θεμελιώνεται από το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας».


http://24wro.blogspot.com/2010/12/blog-post_5326.html#ixzz16yAMKu1v

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top