Ξανασήμανε... συναγερμός στου Ρέντη ελέω ενός νέου προβλήματος που παρουσίασε στην προπόνηση ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο άσος του Ολυμπιακού μπήκε μεν στην αποστολή αλλά η κατάστασή του θα εκτιμήσει επαρκώς την Κυριακή. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού πριν από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο ο Αριέλ Ιμπαγάσα ένιωσε μια ενόχληση στην έκφυση του δεξιού  δικεφάλου μηριαίου και κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχίσει την προπόνηση, προκειμένου να προφυλαχθεί και να διαπιστωθεί ακολούθως εάν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό ή όχι.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκεται για κάτι σοβαρό, όμως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επανεκτιμηθεί και αύριο Κυριακή. Από εκεί και πέρα ο Ριέρα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18  ποδοσφαιριστών που συμεπριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νέμεθ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγιερι, Γκαλίτσιος, Ν. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Μήτρογλου, Α. Παπαδόπουλος θα προπονηθούν αύριο Κυριακή στις 10:30, ενώ ο Ριέρα θα συνεχίσει την ίδια ώρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.


www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top