Τι είναι το Affiliate Marketing? Μάρκετινγκ συνεργατών είναι η μέθοδος προώθησης επιχειρήσεων με διαδικτυακή παρουσία όπου ο συνεργάτης (Affiliate) αμείβεται για ολοκληρωμένες εμπορικές συναλλαγές.

 Το είδος της συναλλαγής καθορίζεται από τον διαφημιζόμενο επιχειρηματία μπορεί να είναι πώληση προϊόντος, εγγραφή συνδρομητή ή άλλη μορφής ηλεκτρονική υπηρεσία. Η αμοιβή του συνεργάτη είναι καθορισμένη από τον επιχειρηματία είτε ως ποσοστό στην αξία της πώλησης ή συγκεκριμένο ποσό για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, και όχι απλώς για την τοποθέτηση της διαφήμισης σε μια ιστοσελίδα.Στο εξωτερικό ο τρόπος αυτός διαφήμισης έχει ψηφιστεί ως ο καλύτερος.
Mία τέτοια ελληνική εταιρία έιναι και  η www.affiliatemotion.gr   όπου με μια απλή εγγραφή έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις από μια πληθώρα διαφημίσεων από γνωστές εταιρίες η οποιές προσφέρουν ποσοστό επί τον πωλήσεων ή χρηματικό ποσό για κάθε κλικ.Αυτό σημαινει ότι προσαρμόζετε την διαφήμιση όπως εσείς θέλετε και επιλέγετε καμπάνιες που ''βολέυουν'' το site σας.. 



AffiliateMotion - Διαφημιστικές Επιθυμίες – Δικτυακά Αποτελέσματα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top