Το πρώτο συνδρομητικό κανάλι με 3D πορνό κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία.
Το πρώτο συνδρομητικό κανάλι που θα προβάλλει 3D πορνό θα λειτουργήσει στη Γαλλία, φέρνοντας μια νέα…
διάσταση στις κλασσικές αισθησιακές ταινίες. Ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός ροζ ταινιών, Marc Dorcel, έχει υπογράψει συνεργασία με την συνδρομητική πλατφόρμα IPTV «platform 3» για την προβολή On Demand τρισδιάστατων ερωτικών ταινιών, αυστηρώς ακατάλληλων για ανηλίκους.
Αρχικά το κανάλι θα έχει στη διάθεσή του 60 τρισδιάστατες αισθησιακές ταινίες, ενώ κάθε εβδομάδα θα προστίθεται και μία καινούρια. Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο στη συχνότητα 171 του εν λόγω «μπουκέτου» και μάλιστα δωρεάν! Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Marc Dorcel μετά τη Γαλλία ετοιμάζεται να δημιουργήσει παρόμοια κανάλια σχεδόν σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης με επόμενο σταθμό τη Μ. Βρετανία.
Ο διευθυντής της εταιρίας δήλωσε σχετικά ότι «όπως πάντα ο Marc Dorcel δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία», συμπληρώνοντας ότι «σε μια εποχή που το κοινό είναι πιο απαιτητικό από ποτέ, και θέλει να παρακολουθεί ότι θέλει και όποτε θέλει, η εταιρία είναι υπερήφανη που παρουσιάζει αυτή τη νέα υπηρεσία».

http://e-radio.gr/blog/post.asp?langID=2&uid=1920

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top