Μπορεί ο Σέρβος στράικερ να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα, ωστόσο όποτε χρησιμοποιήθηκε αποδείχθηκε καθοριστική η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, ο Ολυμπιακός οφείλει 4 βαθμούς στο Πρωτάθλημα και μια πρόκριση στο Κύπελλο στον Μάρκο.

Πρώτα πρώτα το πέρασμα από τις Σέρρες με 0-1 χάρη σε δικό του γκολ, στη συνέχεια η νίκη-πρόκριση στο Αιγάλεω επί της Ηλιούπολης με το ίδιο σκορ και πάλι με δικό του τέρμα στο 87', για να έρθει στο 77' του αγώνα στο Παγκρήτιο το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (το 0-2 του  Φουστέρ απλά επισφράγισε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων).

Το τελευταίο λοιπόν γκολ του στο πρωτάθλημα έπαιξε στις κύριες ειδήσεις των σερβικών ΜΜΕ με κάποιες ανακρίβειες όπως πχ της Blic Sport που αναφέρει πως "έφτασε τα 6 γκολ σε 8 ματς με τον Ολυμπιακό", την ώρα που το γκολ του στην Κρήτη ήταν το πέμπτο με την ερυθρόλευκη φανέλα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επίσης στην ιστοσελίδα b92.net βρίσκουμε ότι ο... Κώστας Μήτρογλου έδωσε την ασίστ στον Μάρκο. Αντίθετα η Sportska Centrala είναι πιο ενημερωμένη αναφέροντας πως ο Πάντελιτς "πέτυχε το 4ο του γκολ στο πρωτάθλημα και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό που ξέφυγε με 3 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό".

Λίγη σημασία όμως έχουν τα συγκεκριμένα λαθάκια, όσο η κουβέντα που γίνεται ξανά για την κλήση του στην Εθνική. Η b92.net στο τέλος του άρθρου σημειώνει με νόημα ότι ο τελευταίος του αγώνας με την χώρα του ήταν στις 12/8 στο φιλικό κόντρα στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα σε πολλά fora υπάρχουν μηνύματα λατρείας για τον Πάντελιτς που συνοδεύονται με προτροπές προς τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς να τον επαναφέρει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και ο αντίλογος που καταλήγει σε κόντρες ανάμεσα σε οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν!

"Τη να τον κάνουμε με 7 γκολ σε 40 ματς με την Σερβία. Είναι γέρος, να σταματήσει την μπάλα", σχολιάζει κάποιος για να πάρει την απάντηση: "Και ο Ρονάλντο έχει 40 γκολ σε 40 αγώνες με την Ρεάλ, αλλά με την Πορτογαλία μόλις 20 σε 80 ματς".

Το σίγουρο είναι πως όσο ο Μάρκο στέλνει την μπάλα στο πλεκτό, στη γείτονα χώρα θα συνεχίζεται ο "πόλεμος" για το αν πρέπει να επανέλθει στην Εθνική ο 32χρονος επιθετικός.

http://sport24.gr/football/omades/Olympiakos/pare_ton_marko_sthn_ethnikh.684033.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top