Η διαφήμισή μας εσείς

Η διαφήμιση είναι για εμάς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Η καλύτερη διαφήμιση ωστόσο είστε όλοι εσείς που επιλέγετε το κουνάβι για την ενημέρωσή σας και που στόμα με στόμα, μέρα με τη μέρα στηρίζετε την προσπάθεια μας και κάνετε γνωστό το blog μας σε φίλους και γτνωστούς και ανταμείβετε τους κόπους μας. Γι’ αυτό το λόγο, σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Ελπίζουμε στο μέλλον, να έχουμε πάντα κάτι καινούριο να σας παρουσιάζουμε…

Στηρίξτε τους χορηγούς μας

Για να σας παρουσιάζουμε καθημερινά όσα διαβάζετε στο κουνάβι απαιτεί ατελείωτες ώρες πάνω από τον υπολογιστή, ακόμα και στις ώρες που δεν είμαστε μπροστά από την οθόνη πρέπει να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο όλες τις ώρες της ημέρας.

Στηρίζοντας τους χορηγούς μας που χάρη σ'αυτούς υπάρχουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί στις απαιτήσεις σας για ενημέρωση είναι για εμάς το ευχαριστώ που μας λέτε για αυτό που σας προσφέρουμε.

Σκοπός μας για το μέλλον είναι περισσότερη ενημέρωση δίνοντας σας υλικό από όλο το διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης ώστε να διαβάζετε ακριβώς ότι χρειάζεται ο μέσος αναγνώστης για την καθημερινή του ενημέρωση χωρίς να παιδεύεται ψάχνοντας δεξιά και αριστερά.

Με εκτίμηση,
Η συντακτική Ομάδα
http://to-kounavi.blogspot.gr/

2 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια, σας επισκέπτομαι καθημερινά εδώ και χρόνια.
  Επειδή έχω πρόβλημα όρασης δουλέυω σε μεγέθυνση και το καινούριο πλαίσιο με διαφημήσεις που βάλατε αριστερά στην μεγέθυνση σκεπάζει το κείμενο και διαβάζω μόνο γραμμή - γραμμή.
  Μήπως μπορείτε να το μετακινήσετε δεξιά;
  Ευχαριστώ.
  Γ.Φρ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα,

   Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα το συντομότερο...Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

   Διαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top