Κατά εταιρίας Paintball στρέφεται νεαρή Βρετανίδα. Δέχθηκε σφαίρα στο στήθος, το οποίο μετά από ώρες άρχισε να ξεφουσκώνει. Τα "μικρά γράμματα" που δεν είχε προσέξε


Μια σφαίρα αρκούσε για να "χάσει" το υπέροχο πλαστικό της στήθος μια νεαρή 26χρονη Βρετανίδα η οποία είχε πάει να παίξει paintball με τους φίλους της.

Αρχικά, όταν πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση πόνεσε στο στήθος αλλά νόμιζε ότι το προστατευτικό θα τη γλίτωνε από οποιανδήποτε μεγάλη ζημιά.

Ωστόσο δύο μέρες αργότερα αφού επισκέφτηκε έναν γιατρό διεπίστωσε ότι το ένα στήθος της διάτρητο και ξεφούσκωνε!

Σε έξαλλη κατάσταση απευθύνθηκε στην εταιρία paintball, η οποία μέσω εκπροσώπου της δήλωσε ότι δε φέρει ευθύνη καθώς σε φυλλάδιο ασφαλείας αναγράφεται ότι απαγορεύεται σε γυναίκες με εμφυτεύματα να παίζουν.


Ο εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε "Η νεαρή επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της την επόμενη μέρα. Αυτός της βρήκε μια οπή στο εμφύτευμα. Μας κάλεσε στο τηλέφωνο. Δεν φέρουμε καμία νομική ευθύνη."

Ένας εκπρόσωπος της λέσχης Paintball του Ηνωμένου Βασίλειου δήλωσε στην Daily Mail: "Πρώτη φόρα ακούω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο τύπος ατυχήματος είναι ιδιαίτερα απίθανος"

Read more: http://araxtoikailight.blogspot.com/2011/08/paintball.html#ixzz1W1ny2uku

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top