Αν και το όνομά της παραπέμπει σε…
λίμνη (Lake), προτίμησε να φωτογραφηθεί σε πισίνα για τις ανάγκες του νέου τεύχους του γνωστού περιοδικού «Maxim». Ο λόγος για την 32χρονη ηθοποιό Λέικ Μπελ που είτε να φορούσε ολόσωμο μαγιό είτε μπικίνι ανέβασε για τα καλά τη θερμοκρασία!
   
Ασχολείται με την υποκριτική από τις αρχές του 2000, αλλά μόλις τα τρία τελευταία χρόνια είδε τις μετοχές της στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ να ανεβαίνουν με συμμετοχές σε ταινίες όπως το «Είναι περίπλοκο» με τη Μέριλ Στριπ και η ρομαντική κομεντί «Μόνο το σεξ δεν φτάνει» με τους Αστον Κάτσερ και Νάταλι Πόρτμαν.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία της με τίτλο «A Good Old Fashioned Orgy», στην οποία πρωταγωνιστεί ο ελληνικής καταγωγής Τζέισον Σουντέικις. Η ταινία αφορά τον 30χρονο αργόσχολο Ερικ που ζει και διοργανώνει πάρτι στο σπίτι του πατέρα του. Οταν εκείνος αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι, ο Ερικ αποφασίζει να οργανώσει ένα ιδιαίτερο πάρτι, όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο της ταινίας. Στη συνέντευξή της στο περιοδικό δήλωσε πως αρχικά ντράπηκε στις σκηνές σεξ αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά. Σε ερώτηση για το τι είδους πάρτι θα οργάνωνε, η Μπελ απάντησε πως θα ήθελε το συγκρότημα των Guns n’ Roses να τραγουδήσει στην αυλή του σπιτιού της. «Στα 30ά μου γενέθλια οργάνωσα ένα πάρτι με θέμα τους Guns n’ Roses. Είχα ντυθεί όπως η Στέφανι Σέιμουρ στο βιντεοκλίπ τους “November Rain”».


Και στην TV
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTm1yDrd4eul6SjS3LgQCaT9zoA699nglxvnpM_2z7fR6Q5rKvA

http://chztdwtease.files.wordpress.com/2011/08/lake-bell-pictures.jpeg

Εκτός από τον κινηματογράφο, η Μπελ εργάζεται και στην τηλεόραση συμμετέχοντας στη σειρά του καναλιού HBO «How to make it in America» και στην κωμική παρωδία «Children’s Hospital». Αλλωστε, η μικρή οθόνη της άνοιξε αρκετές πόρτες στο ξεκίνημα της καριέρας της με μικρούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές, όπως το «The Practice» και το «Boston Legal».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top