Δεν τα ’θελε αλλά τα ’παθε. Ο λόγος για έναν άτυχο Γερμανό, στον οποίο κόστισε πολύ ακριβά η απάντηση στο κάλεσμα της φύσης.
Ο 38χρονος παθών επέβαινε σε τρένο με προορισμό την Ολλανδία, προκειμένου να αγοράσει ένα αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή θέλησε να επισκεφτεί την τουαλέτα. Τι πιο φυσικό, θα πείτε...
Ναι, αλλά όταν κουβαλάς 11.000 ευρώ πάνω σου σε μετρητά, ρίχνεις και μια δεύτερη ματιά προτού τραβήξεις το καζανάκι, ποτέ δεν ξέρεις...

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας δεν πρόσεξε.

Τα λεφτά φαίνεται ...

έπεσαν από τις τσέπες του και από τη μία στιγμή στην άλλη, βρέθηκαν πάνω στις σιδηροτροχιές. Μόλις αντελήφθη την καταστροφή, ο κύριος ανέφερε το γεγονός και άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία των ολλανδικών σιδηροδρόμων.

Δόθηκε εντολή στο αμέσως επόμενο τρένο να σταματήσει στο "πλούσιο" σημείο και ο ελεγκτής της αμαξοστοιχίας να κατέβει και να συλλέξει τα απολεσθέντα. Κι έτσι έγινε, μόνο που στα χέρια του νόμιμου κατόχου έφτασαν τελικά μόνο 4.000 ευρώ.

Τι έγιναν τα υπόλοιπα; Όπως κατέθεσε ο ελεγκτής στο έργο της περισυλλογής των χρημάτων συνέδραμαν εθελοντικά διάφοροι επιβάτες, οι οποίοι μάλλον "ξέχασαν" να τα επιστρέψουν. "Ε, και κάποιο ποσό σίγουρα το πήρε ο αέρας" πρόσθεσε.

Πηγή: ert.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top