Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις πληροφορίες που διοχετεύθηκαν στον Τύπο περί επικείμενων αυξήσεων στα εισιτήριά της έως και 75%. Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία επισημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές ουδεμία σχέση έχουν...

με τη πραγματικότητα.
Αντίθετα, επισημαίνει ότι λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία αλλά και την πορεία της προς την εξυγίανση, σχεδιάζει μια νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία θα επιβραβεύει τους επιβάτες που έγκαιρα αγοράζουν τα εισιτήριά τους ή χρησιμοποιούν εναλλακτικά κανάλια πώλησης όπως το Internet και τον τηλεφωνικό αριθμό 1110. Παράλληλα, ετοιμάζει εκπτωτικά πακέτα αντίστοιχα με αυτά που εφαρμόζουν οι αεροπορικές εταιρείες, καθώς και νέες υπηρεσίες.

Μικρή επιβάρυνση θα έχουν μόνον οι επιβάτες της τελευταίας στιγμής, που δεν έχουν προγραμματίσει νωρίτερα το ταξίδι τους. Αυτό γίνεται λόγω του ότι με την εφαρμογή του νέου πλέγματος δρομολογίων η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εφαρμόζει πλέον και ένα ευέλικτο σύστημα σύνθεσης αμαξοστοιχιών σε σχέση με τη ζήτηση, με στόχο τον περαιτέρω περιορισμό του λειτουργικού κόστους.

http://fimotro.blogspot.com/2011/07/blog-post_8747.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top