Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον τελικό Κυπέλλου από τους οπαδούς της ΑΕΚ, εκτός από τη νέα "μαύρη" σελίδα...
που γράφτηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δημιουργήθηκαν κι άλλα "παρατράγουδα".

Η παράνομη είσοδος των οπαδών της Ενωσης έφερε την καταστροφή του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ εκατοντάδες καθίσματα -κυρίως από την πλευρά των οργανωμένων του "δικέφαλου"- καταστράφηκαν με αποτέλεσα να φέρει άγχος στους ανθρώπους του Ολυμπιακού Σταδίου. Την Κυριακή ανοίγει η αυλαία των πλέι οφ και το ΟΑΚΑ φιλοξενεί εκ νέου αγώνα της ΑΕΚ όπου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου (21:45, Nova1).

Ετσι, το εργατικό δυναμικό του Σταδίου έχει πέσει με τα... μούτρα στην δουλειά προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές και να είναι όλα έτοιμα ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης.

Τώρα ας περάσουμε και στα απρόοπτα του τελικού που δυσαρέστησαν για μια ακόμη φορά το φίλαθλο κοινό. Πάνω στην αναμπουμπούλα ο Τραϊνός Δέλλας δέχτηκε -προφανώς τυχαία- ένα κάθισμα στο κεφάλι, αλλά ο "κολλοσός" για καλή του τύχη την γλίτωσε με ένα καρούμπαλο.

Μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και δείγμα ανθρωπιάς! Την ώρα των επεισοδίων οπαδός της Ενωσης με το έτσι θέλω άρπαξε μια φωτογραφική μηχανή όπου και την πέταξε στους οπαδούς του Ατρόμητου.

Ωστόσο, κάποιος οπαδός των Περιστεριωτών έχοντας αντιληφθή το περιστατικό πήδηξε στον αέρα και έπιασε την φωτογραφική μηχανή, ενώ πιθανόν να αποσώβησε και έναν επιπλέον τραυματισμό.

Ο εν λόγω οπαδός επέστρεψε την φωτογραφική μηχανή στον κάτοχή της και ουσιαστικά του γλίτωσε 4.000 ευρώ -το λιγότερο- ζημιά.
balla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top