Μια πεντανόστιμη συνταγή...
Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου
Ελαιόλαδο
1 ποτηράκι μαυροδάφνη
200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη σε λάδι
1 σπιτική τομάτα Pummaro
Aλάτι και πιπέρι
1 Σόταρε τα φιλέτα και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, ώστε να ψηθούν, χωρίς όμως να καούν. Σβήσε με τη μαυροδάφνη και πρόσθεσε τα μανιτάρια και το σκόρδο.
2 Αφού σοταριστούν για 10 λεπτά, ρίξε το Pummaro, αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε λίγο ακόμα ελαιόλαδo.
3 Άφησε τα φιλέτα να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου και σέρβιρε ραντίζοντας κάθε κομμάτι κοτόπουλου με επιπλέον ελαιόλαδo.
Cookoo.gr
0 comments:
Post a Comment
Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!