Μια πεντανόστιμη συνταγή...




Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου
Ελαιόλαδο
1 ποτηράκι μαυροδάφνη
200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη σε λάδι
1 σπιτική τομάτα Pummaro
Aλάτι και πιπέρι



1 Σόταρε τα φιλέτα και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, ώστε να ψηθούν, χωρίς όμως να καούν. Σβήσε με τη μαυροδάφνη και πρόσθεσε τα μανιτάρια και το σκόρδο.

2 Αφού σοταριστούν για 10 λεπτά, ρίξε το Pummaro, αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε λίγο ακόμα ελαιόλαδo.

3 Άφησε τα φιλέτα να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου και σέρβιρε ραντίζοντας κάθε κομμάτι κοτόπουλου με επιπλέον ελαιόλαδo.


Cookoo.gr

0 comments:

Post a Comment

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top