Μία «αγγελία» έβαλε στο Facebook μία 20χρονη γυναίκα από τη Φιλαδέλφια, η οποία αναζητούσε  εκτελεστή για τον πατέρα του παιδιού της, προσφέροντας μάλιστα αμοιβή 1.000 δολαρίων!

Ένας νεαρός από την Πενσυλβάνια απάντησε στη γυναίκα, συμφωνώντας να φέρει εις πέρας την παραγγελία…


Η αστυνομία της Φιλαδέλφια είπε ότι η νεαρή μητέρα, η Λόντον Έλι, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook, στις 23 Μαΐου: «Θα πληρώσω κάποιον ένα τσουβάλι λεφτά για να σκοτώσει τον πατέρα του μωρού μου».

Η γυναίκα φέρεται να ανέβασε αυτό το σχόλιο μετά από ένα βίαιο καυγά με τον πρώην σύντροφό της. Σύμφωνα με το NBC Philadelphia,  ο 20χρονος που δέχτηκε την προσφορά της Έλι, ο Τιμ Μπάιναμ, της απάντησε λέγοντας «μην πεις περισσότερα… Πώς είναι; … Που θα βρίσκεται;…»

Ο νέος άνδρας, προφανώς, είχε προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας στην Έλι ότι ήθελε να πληρωθεί πριν τη «δουλειά» προκειμένου να «κλειστεί» η συμφωνία.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο πρώην της Έλι επικοινώνησε με τις αρχές όταν η θεία του έτυχε να «πέσει» πάνω στο δημόσιο διάλογο της Έλι και του επίδοξου εκτελεστή, στον «τοίχο» της γυναίκας.
Η Έλι συνελήφθη την Παρασκευή, κατηγορείται για πρόθεση ανθρωποκτονίας και κρατείται καθώς η εγγύηση ορίστηκε στις 250.000 δολάρια.

Όταν οι αστυνομικοί πήραν ένταλμα και έψαξαν το σπίτι του Μπάιναμ, βρήκαν ένα 22άρι κάλιμπερ, οπλισμένο, ενώ ο σειριακός αριθμός του όπου είχε σβηστεί.

 Ο άνδρας συνελήφθη την Κυριακή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και οπλοκατοχή, ενώ η κρατείται με την εγγύησή του να έχει οριστεί στις 350.000 δολάρια.

Ωστόσο ούτε για την Έλι ούτε για τον Μπάιναμ κατατέθηκε η εγγύηση.

http://www.rokakias.gr/2011/06/facebook_17.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top