Σκότωσαν 34χρονο κοσμηματοπώλη στη ΛυκόβρυσηΆγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον 34χρονο Γιώργο Αλεξόπουλο...
ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, στις 9.20 το πρωί στην οδό Πλαστήρα 5, στη Λυκόβρυση.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο κοσμηματοπώλη την ώρα που εκείνος άνοιγε το κατάστημά του. Αμέσως τον ακολούθησαν και του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Εκείνος φαίνεται πως αντιστάθηκε και αφού ακολούθησε πάλη, οι δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον 34χρονο δύο φορές στο στήθος και στο λαιμό.

Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, οι γείτονες άκουσαν θόρυβο από το κοσμηματοπωλείο, και όπως λένε είδαν δύο άτομα με όπλο να φεύγουν τρέχοντας.

Αμέσως μετά βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει πυροβοληθεί. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου πριν από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή. Aξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος άνδρας είναι πατέρας ενός κοριτσιού 17 μηνών και η σύζυγός του περιμένει το δεύετερο παιδί τους.

Το κοσμηματοπωλείο είναι αναστατωμένο, κάτι που ενισχύει την εκδοχή της ληστείας. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σκότωσαν 34χρονο κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση http://24wro.blogspot.com/2011/05/34_31.html#ixzz1NwORoV8D

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top